Vi søker etter markedsansvarlig

Naturpress og Transitmag skal administrere sine markedsaktiviteter i fellesskap. Er du personen som vil håndtere dette? Vi lover deg spennende oppgaver!

507

(ANNONSE) Naturpress og Transit magasin samarbeider om markedsaktiviteter. Vil du være med på laget?


Transit magasin er Norges nye globalmagasin. Vår ambisjon er å levere reportasjer, analyser og ytringer – med tro på kunnskap, fellesskap og samarbeid som verktøy for en globalisert verden. Les magasinet her: www.transitmag.no

Naturpress er den grønne dagsavisen. Naturpress er en uavhengig nettavis som publiserer nyhetsstoff og annet innhold som i hovedsak kretser rundt klima-, miljø-, og ressursspørsmål. Besøk vår nettavis: www.naturpress.no

Annonse

I fellesskap søker vi nå etter deg som vil ta ansvar og være sjef for vår kommersielle virksomhet. Din jobb er å ta ansvar for marked, salg og kommersiell drift for to av Norges mest spennende mediesatsinger.

Naturpress og Transit magasin dekker ulike temaområder men har samtidig overlappende lesergrupper. Stikkord i våre spalter er miljø og klima, teknologi, økonomi, menneskerettigheter, freds- og sikkerhetspolitikk, demokrati og sosial utvikling. Våre lesere får møte folk fra verden rundt, gjennom reportasjer skrevet av våre journalister som allerede er basert i fire verdensdeler.


Vi ser etter:

 • Deg som vil ta ansvar og være sjef for vår kommersielle virksomhet.
 • En selger. Du må være klar for å drive utadvendt salgsarbeid. Annonsesalg er en sentral arbeidsoppgave.
 • Vi vil ha med deg som aktivt bidrar til nyskaping og videreutvikling av våre kommersielle inntektsmodeller.
 • En som jobber systematisk og selvstendig. Vi ønsker at du på sikt kan ta ansvar for økonomi, regnskap og administrasjon.
 • Du har gjerne utdanning innen PR eller salg. Erfaring fra mediebransjen er en fordel.

Vi tilbyr:

 • Deltakelse i en unik medieoppstart. Du får være med på en av de mer spennende nysatsingene i norsk mediebransje akkurat nå.
 • En sjanse til å ta ansvar, få ansvar, og være med og bygge opp en markedsavdeling fra starten.
 • Mye ansvar og stor frihet til å forme stillingen.
 • Stor fleksibilitet, du jobber når du vil, men du må delta på markedsavdelingens møter, 1-2 ganger per uke.
 • Stillingen er på deltid og inngår i markedsavdelingen. Markedsansvarlig jobber i team med daglig leder og redaktør for både Transit magasin og Naturpress.
 • Honorar etter avtale; stillingen er per i dag provisjonsbasert. Sammen jobber vi for at din stilling skal ha fast honorar.

Spørsmål om stillingen kan rettes til daglig leder i Transit Media, Terje Karlsen, tlf 957 997 67.

Søknader sendes til post@transitmedia.no, merk søknaden «Markedsansvarlig».

Søknadsfrist: 10. mars 2019. Tiltredelse: Snarest.Transit magasin drives av Transit media AS, org.nr 921379331. Ansvarlig redaktør og daglig leder er Terje Karlsen. Transit drives etter magasinets formålsparagraf, Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten.

Naturpress drives av Naturpress AS, org.nr 820042182. Ansvarlig redaktør er Kjetil F. Aasmundsson. Naturpress arbeider etter Vær varsom-plakaten for god presseskikk.