Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Energikonferansen 2017

2017-11-14 | 09:00 - 14:30

Arrangør er Dagens Næringsliv, som skriver dette om konferansen:

Møt Norges fremste eksperter på den store Energikonferansen!

Årets energikonferanse vil handle om situasjonen i oljemarkedet og norsk sokkel tre år etter at oljekrisen startet. Nå har oljeprisen doblet seg fra i januar i fjor. Optimismen øker i bransjen i kjølvannet av krisen.

Vi tar temperaturen på markedet og hører analysen om hvor markedet skal gå videre, hvordan oljeselskapene ser på fremtiden i markedet og på norsk sokkel og hvordan leverandørindustrien skal øke lønnsomheten og kapre kontrakter.

Oljekrisen skjer samtidig som oljeindustrien går gjennom en stor teknologiutfordring, en digitalisering av hele bransjen. På energikonferansen møter vi leverandørene som vil endre bransjen og oljeselskaper som forteller hvordan de skal nyttiggjøre seg endringene gjennom økte inntekter og lavere kostnader.

Investeringer i vannkraftsektoren kan nå rekordhøye nivåer i år. Det meste skyldes modernisering av strømnettet, mens investeringer i fornybar vannkraftproduksjon flater ut. Denne utflatingen skjer samtidig som veksten i andre fornybare energikilder som vindkraft øker. Vi møter aktører som forteller hva som er bransjens store utfordringer.

Detaljer

Dato:
2017-11-14
Tid
09:00 - 14:30

Arrangør

Dagens Næringsliv
Hjemmeside:
https://www.dn.no/

Sted

Gamle Museet
Dronningens gate 4, Kvadraturen
Oslo, 0152 Norge
+ Google Map
Hjemmeside:
https://www.dn.no/konferanse/energikonferansen-2017