Laster Hendelser

« All Hendelser

  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Europa uten gass — boklansering og debatt (Oslo)

2018-10-18 | 19:00 - 20:30

Europa uten gass — boklansering og debatt (Oslo)

Torsdag 18. oktober inviterer Norsk klimastiftelse og Frekk Forlag til boklansering og debatt på utestedet Brygg i Oslo.

Boken som lanseres heter «Europa uten gass» og er skrevet av Tord Hustveit. Utgiver er Frekk Forlag i samarbeid med Norsk klimastiftelse.

Til å kommentere og diskutere bokens innhold kommer blant andre Hildegunn T. Blindheim, direktør klima og miljø i Norsk olje og gass, Einar Wilhelmsen, fagansvarlig energisystemer i Zero, Andreas Økland, kommentator i Dagbladet og Sandra Bruflot, leder i Unge Høyre.

 

Om boken

Hustveit har reist på kryss og tvers i Europa. Han har sett en massiv energiomstilling i praksis, en fornybarindustri med stadig større selvtillit, en klimapolitikk som forsterkes og en kullindustri som kjemper mot både gass og fornybar for å beholde markedsandeler. At Europa vil trenge norsk gass langt inn i fremtiden er en påstand som bygger på en rekke svake forutsetninger. Dersom vi ikke er i stand til å tilpasse norsk petroleumspolitikk til en verden i endring kan det koste oss dyrt.

Detaljer

Dato:
2018-10-18
Tid
19:00 - 20:30
Hendelse Kategori:
Hjemmeside:
https://klimastiftelsen.no/

Arrangør

Norsk klimastiftelse

Sted

http://maps.google.com/?q=Brygg,%20Storgata%205-7